Federasyonun kurucu ve iki dönemdir başkanlığını yapan Vakıf Demir, genel kurulun ardından yeniden güven tazeledi ve üçüncü dönemde de federasyon başkanlığına seçildi.

Gazikent Gençlik Merkezi çok amaçlı toplantı salonunda yapılan genel kurula Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Doğan, ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir, TÜFAD Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu, İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Taşkın, TFFHGD Gaziantep Şube Başkanı ve Süper Lig Yardımcı Klasman Hakemi Ömer Tevfik Özkoç, Saha Komiserleri Dernek Başkaı Ali Kömürcü, ASKF Eski Başkanı Cuma Reyhan, bir çok şehirden gelen şube başkanları ve delegeler katıldı.

TÜMSAF Genel kurulunda divan başkanlığını ASLF Başkanı Abdulkadir Gözegir yaparken, yardımcılıklarını ise Ahmet Taşkın, İhsan Kaya, Cuma Reyhan, Abdulkadir Polat ve Ömer Tevfik Özkoç yaptılar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e federasyona yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket taktim edildi.

Kongrede TÜMSAF Genel başkanlığının Ankara’ya taşınması ve üyelerden aidat toplanmaması yönünde katılan üyelerden onay alındı.

TÜMSAF Genel Kurulunda Yönetim şu isimlerden oluştu.Vakıf Demir, Mehmet Enver Bal, İsmet Savcılıoğlu, Ali Kömürcü, Şenol İmançer, Mehmet Necmi Karaoğlan, Abdulkadir Polat, Hacı Yıldız, Orhan Yılmaz, Erol Göbelek, Halil Uğur, Mehmet Dalgacı, Mehmet Öztürk, Çetin Katırcıoğlu, Güngör Sönmez, Ali Ekber Alimoğlu, Yüksel Kılıç, Erdoğan Gezer, Mehmet Özdemir, Erol Yıldırım, Mustafa Gür, Tahir Avcı, Asım Özdemir, Mehmet Altındağ, Tevfik Ercan, Yusuf Bedir, Abdülhaluk Gören, Zeynep Yılmaz, Baki Kale, Vahdettin Balsu, Abdulkadşr Aslan.

MUHARREM TÜRKOĞLU