Taraflı tarafsız herkesin sevgilisi haline gelen Ejder Demir, “24 Haziran’a kadar bize durmak yok” dedi.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Ejder Demir, toplumun büyük sevgisi ile karşılaşıyor.

Ejder Demir, seçim çalışmaları kapsamında, Gaziantep’te Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi. Yaklaşık 100 öğrenci ile sohbet toplantısı düzenleyen Demir, gençlerle sohbet etti. Çok başarılı bir avukat olarak yaşamını sürdüren Demir, geleceğin avukatlarıyla, hem sorunları, hem de hayat beklentileri ile fikir alışverişinde bulundu. Gençlere bol bol tavsiyelerde bulunan Demir, öğrencilerden bol bol alkış aldı. Gençlerin, Türkiye’nin geleceği olduğunu vurgulayan Demir, “Sizler nasıl bu ülkenin geleceğiyseniz, Cumhur İttifakı da bu ülkenin geleceği. 15 Temmuz sonrası, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin duruşuyla ülkeyi nasıl bir badireden kurtardığını hepimiz gördük. Sizlerden tek isteğim, vatanınınızı sevin, milletinize sahip çıkın, her zaman devletinizin yanında olun” dedi.

ÇAĞ ATLATACAK PROJELERLE GELİYORUZ

Gündüzleri esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Demir, hem çocuklardan, hem gençlerden, hem de yaşlıların sevgi gösterisiyle karşılaşıyor. Esnaf ve STK ziyaretlerinde, MHP’nin projeleri hakkında bilgiler veren Demir, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarafından açıklanan seçim beyannamemizde, önemli projelerimiz var. Hem ekonomide, hem eğitimde, hem sağlıkta Türkiye’yi çağ atlatacak projelerimizle geliyoruz” diye konuştu.

MİLLET BUNLARA MEYDAN VERMEDİ

Ejder Demir, akşamları ise kahve toplantıları ve ev ziyaretlerinde bulunuyor. Demir, kahvehane toplantılarında, Cumhur İttifakını anlatıyor. Türkiye’nin dış güçler tarafından bölünüp parçalanmak istendiğini öne süren Demir, bunun da FETÖ ve PKK eliyle gerçekleştirilmek istendiğini vurguladı. Demir, “Türkiye, 15 Temmuz’da bu hainlere ilk darbeyi vurdu. Millet bunlara meydan vermedi. Ardından, terörle mücadelede, PKK/PYD’ye, hem yurt içinde, hem de Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı hareketleri ile yurt dışında büyük darbe vuruldu. MHP olarak hep ne dedik?, Terörle müzakere değil, mücadele. Ak Parti’de bunu yaptı ve terörle mücadelede ne kadar mesafe aldığımız ortada. 24 Haziran’da terörle mücadelenin devamı, Cumhurun iktidarı için desteğinizi bekliyorum” dedi.