Gaziantepspor için Bize bişey olmazdiyenlerin kulaklarını çınlatıyorum..

Vallahi bu gidişle bize bişeyler olur arkadaşlar..

Çünkü, 3 maç üst üste kaybetmek iyiye işaret değildir..

Çünkü, alttaki takımlar kazanıyor.. Bakın Gençlerbirliğine, 4 maçta bize yetişti. Sivas kazanmaya başladı, Mersin puanları toplamayı sürdürüyor..Eskişehirde toparlanıyor artık..

Sadece son 3 haftada Gaziantepspor SIFIR çekerken, onlar hep kazandı.. Aynı şekilde bundan sonra devam ederse, BİZE BAL GİBİ BİŞEYLER OLUR diyor ve kim harekete geçecekse, onları uyarmayı görev sayıyorum..

2. yarıya girerken yazdım, başarılı giden takımın dengesi bu kadar bozulmamalı diye.. Bir oyuncu bile gitse, eğer yerini aynı kalitede futbolcu ile dolduramıyorsanız, o zaman yanlış iş yapılmış demektir..

Dün Akhisarın santrforunu izliyorum, bir de bizim Habiboya bakıyorum.. Sonra Muhammedi kıyaslıyorum.. Sadece santrforlar değil elbette, takım olarak, mevkii olarak hepsini bir araya getirince, Gaziantepsporun geriye düştüğünü görüyorum..

Ve onun içindir ki, endişemi dile getiriyor, teknik direktör Mutlu Topçu ile bu işte sözü geçen yöneticilerin dikkatini çekmeyi görev sayıyorum..

BÜYÜKŞEHİRDEN İYİ SİNYALLER ALIYORUZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor İzmir deplasmanında Altınordu karşısında aldığı beraberliği kayıp değil kazanç görüyorum..Elbette seri yakalamak iyi olurdu ama kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin sözü bu maçta yerini bulmuştur..

Her iki takımın da futbol adına tatmin edici bir görüntü vermediği maçta, Büyükşehirin defansif anlayışındaki olumlu gelişmesinin, ilerisi için umut verdiğini söylemeliyim..

Bir takım eğer rakibine geniş alan bırakmıyor, pozisyon üretmesini engelliyorsa, geriye kazanılan topları karşı hamle ile rakip kaleye taşıması kalıyor. İşte burada Büyükşehir biraz aksıyor.. Alanzinhonun sakatlığı ciddi eksiklik elbette. Çünkü takımın ileriye top taşımasında, adam eksiltmelerde çok etkili bir oyuncu. Sadece mücadele etmek yetmiyor Büyükşehire.. Hazırlık paslarını 2. bölgeden rahatça çıkartıp 3. bölgeye ulaştırması ve sonuç getirecek hamleler yapılması gerekiyor.. İşte orada verimli olamıyorlar.. Bunun için Bayram hoca, antrenmanlarda taktiksel olarak, bu yönde sıkı çalışma yaparak, takımının gol noktalarında daha etkili olmasını sağlaması gerekiyor.. Çünkü elinde gerçekten iyi silahları var..Yeni gelen yabancıların da uyum süresi kısaldığında, Büyükşehire süper lig yolu açılacaktır..