AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediyesi tarafından dağıtılan gaz dedektörü yardımıyla soba zehirlenmesinden kurtulan Tinkçi ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Karşıyaka Mahallesinde ikamet eden Tinkçi ailesini ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bir süre aile ile sohbet eden Milletvekili Şahin ve Başkan Fadıloğlu, olay hakkında Zeliha Tinkçi’den bilgi aldı.

DEDEKTÖR ÇALDI

Eşi ile birlikte sabah namazı kıldıktan sonra uykuya daldığını dile getiren Zeliha Tinkçi dedektörün çalmasıyla birlikte zehirlendiklerini belirterek, “Eşim ile birlikte sabah namazını kılacağımız sırada sobanın altını açtık. Namazımızı kıldıktan sonra tam tutuşmayan sobanın altını kapattım. Bir ara uykuya daldığım sırada, dedektörün çaldığını duydum ve eşimi kaldırmak istedim fakat hareket etmekte zorlanıyordum. Daha sonra çocuklarımızın gelmesiyle birlikte ölümden döndük. Şayet Belediyemizin bu dağıtmış olduğu dedektör olmasaydı belki de daha kötü sonuçlar çıkabilirdi. Bunun içinde Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOK MUTLU OLDULAR

Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Şahin ve Fadıloğlu, devletin tüm imkanlarıyla yanlarında olduklarını dile getirdi. Aile ile bir süre daha sohbet eden Fatma Şahin ve Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çocuklara ise çeşitli hediyeler sundu. Son olarak, geçtiğimiz yıl eşini kaybeden, Müjde Bildiren’i evinde ziyaret eden Milletvekili Fatma Şahin ve Başkan Rıdvan Fadıloğlu, bir süre aile ile sohbet etti. Geçtiğimiz aylarda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kendisine dul maaşı da bağlanan Müjde Bildiren ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, devletin her zaman yanında olduğunu, bunun içinde başta devlet büyüklerine ve Milletvekili Şahin ile Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti. Bir süre Ailenin sorunlarını da dinleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin devlet olarak ellerinden gelen bütün desteği vereceklerini söyledi.

HABER MERKEZİ