FIBA Erkekler Avrupa Kupası ikinci tur U Grubu ikinci maçında, konuk ettiği Almanya temsilcisi Fraport Skyliners'a 71-66 yenilen Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Stefanos Dedas, rakiplerinin en kritik anlarda daha fazla çözüm üretip başarılı olduğunu söyledi.

Dedas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok sert ve fizikli bir takıma karşı mücadele ettiklerini dile getirdi.

Takım olarak rakipleri gibi fizikli oynamaya çalıştıklarını, bu konuda zaman zaman başarılı olsalar bile bunu maçın geneline yayamadıklarını anlatan Dedas, "Rakip en kritik anlarda bizden daha fazla çözüm üretip galip geldi" dedi.

“MUTSUZ DEĞİLİM”

Takımının maç boyunca gösterdiği efordan mutsuz olmadığını aktaran Dedas, Avrupa yolunda henüz hiçbir şeyin bitmediğini, önlerindeki maçları da alıp yollarına devam edeceklerini kaydetti.

“İYİ SAVUNMA YAPTIK”

Fraport Skyliners Başantrenörü Gordon Herbert ise Gaziantep ekibinin imkansız denebilecek 3 sayılık atışlarda başarılı olduğunu vurgulayarak, "İyi savunma yaptık ve çok önemli bir galibiyet elde ettik" diye konuştu.