Basketbol Erkekler Süper Ligi Play Off çeyrek finalinde Anadolu Efes’e elenen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı gelecek sezon koç Stefanos Dedas ile yoluna devam edecek.

Sezona yardımcı antrenör olarak başlayan ancak Jure Zdovc’un takımdan ayrılmasının ardından baş antrenörlük görevine getirilen Stefanos Dedas’ın takımı Play Off finallerine taşıması nedeniyle gelecek sezonda da takımda ki yerini garantiledi.

AİLESİ GİBİ BENİMSEDİ

Stefanos Dedas’ın Royal Halı Gaziantep takımına gönülden bağlandığını ve burayı ailesinden bir parça olarak gördüğünü söyleyen kulüp başkanı Taner Nakıpoğlu, “Jure Zdovc’un tecrübesinden bir hayli faydalanan Dedas, baş antrenörlük görevine getirildikten sonra oyuncularla olan bağı, antrenmanlarda ki disiplini ve motivasyonuyla beklentilerimizden daha başarılı sonuçlar almamıza neden oldu. Bu nedenle kendisiyle gelecek sezon da devam etme kararı aldık. Yurt içinde ve yurt dışında Dedas’ın takip ettiği ve takımda görmek istediği oyuncular var bunlarla da transfer görüşmemizi yapıp kadromuza dahil etmek istiyoruz. İnşallah gelecek sezon daha güçlü bir ekiple yolumuza devam ederiz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU