Gaziantep Basketbol takımının baş antrenörü Stefanos Dedas, dün Basketbol Federasyonu tarafında organize edilen toplantıda yer aldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu yönetimi, BSL Direktörlüğü ve Merkez Hakem Kurulu, BSL'de görev yapan baş antrenörlerlerle bir araya gelerek yeni sezon öncesi ön değerlendirmede bulundu.

BİLGİLENDİRME YAPILDI

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezonun başlamasına günler kala, ligde görev yapan teknik patronlar, Türkiye Basketbol Federasyonu yönetimi, BSL Direktörlüğü ve Merkez Hakem Kurulu'yla bir araya gelerek yeni sezon öncesi ön değerlendirmede bulundu. Yeşilköy Polat Rennaisance Otel'de gerçekleştirilen toplantıya TBF CEO'su Ömer Onan, BSL Direktörü Samer Şenbayrak, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Recep Ankaralı ve MHK Hakem Eğitim Koordinatörü Murat Biricik katıldı.

Ömer Onan'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Recep Ankaralı'nın konuşması ve Murat Biricik'in sunumuyla devam etti. Toplantı süresince yeni sezon öncesi bilgilendirmeler yapılırken, antrenörler de söz alarak beklentilerini dile getirdi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonu, 7 Ekim Cumartesi günü oynanacak müsabakalarla başlayacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU