Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki Gıda Bankası’nı ziyaret ederek, yardıma muhtaç yüzlerce aileye ve çocuklarına kışlık kıyafet yardımında bulundu. Başkan Fadıloğlu, yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösterdiklerini söyledi.

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Yoksul ailelere ve çocuklarına her yıl olduğu gibi bu yılda kış aylarında giyim yardımı yapan Gıda Bankası’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, vatandaşların sorunlarına ortak oldu. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocukların kıyafetlerini kendi elleriyle giydirdi.

ÜCRETSİZ VERİLİYOR

Yoksul ve yardıma muhtaç ailelerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Her yıl olduğu gibi bu kışta dar gelirli ailelerimize giysi yardımında bulunuyoruz. Ailelerimiz, hayırsever vatandaşlarımız tarafından gönderilen az kullanılmış temiz kıyafetleri istedikleri gibi seçerek, ücretsiz bir şekilde alma imkanı buluyorlar. Diğer taraftan çocukların yaş grubuna göre burada hazırlanmış olan paketlerden kışlık bot, pantolon, kazak ve mont olabilecek şekilde ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz ” dedi.

HABER MERKEZİ