Süper Lig’e veda edecek 2 takım yarın akşam belli olacak.

Gaziantepsporlu taraftarlar yarın akşam saat 22.00’de ya büyük bir sevinç yaşayacak ya da yasa boğulacak. Tüm Gaziantepsporluların tek dileği Antalyaspor karşılaşmasından puan alarak sahadan ayrılmak.

AYNI SAATE BAŞLAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu, sezonun son hafta maçlarını şaibelere yer vermemek adına yarın akşam oynanacak bütün maçları aynı saatte başlatacak.

Gaziantepspor, kendi evinde oynayacağı Antalyaspor maçı yarın akşam saat 20.00’de başlayacak. Bizi ilgilendiren diğer karşılaşmalarda aynı saatte başlayacak.

ÖNCE KAZANALIM

Süper Lig’deki kaderimiz yarın akşam belirlenecek. Karşılaşmalar sonrasında ya büyük bir sevinç yaşayacağız ya da yasa boğulacağız. Gaziantepspor’un öncelikli olarak ligde kalması için güçlü rakibi karşısında kazanması gerekecek. Kazanamama durumunda ise bir puan alması yeterli olacak.

DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR

Kısaca Gaziantepspor’u süper ligde görmeye devam etmek isteyen futbol severler yarın akşam Kamil Ocak stadyumunu doldurarak takımlarının galip gelmesini sağlamak olacak. Sivasspor – Fenerbahçe ve Gençlerbirliği – Eskişehirspor maçlarından çııacak sonuç puan alınması durumunda bizleri ilgilendirmeyecek. Yarın akşam saat 22.00’de dananın kuyruğu kopacak yâda futbol severler kabus dolu haftalardan kurtulmuş olacak.

A.SERDAR ÖZEKŞİ