Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu maçın çok iyi bir atmosferde oynandığını belirterek, “İlk yarı oynanan oyundan çok memnun değilim. Daha iyi mücadele edebilirdik. Gerçek oyunumuzu ikinci yarı başında mücadele anlamında gösterebildik” dedi.

İlk yarıdaki mücadeleden memnun olmadığını belirten Topçu, “Daha iyi işler yapabilirdik. Agresif olabilirdik. Golü attık ama tabi devamını getiremedik. Defansif anlamda sıkıntılarımız vardı. Ofansif kanat oyuncularımızı defans oynattık. Dengelerimizi bozdu. Daha iyi hazırlanmamız lazım daha iyi işler yapmamız lazı” ifadesini kullandı.

MÜCADELE ETMEMİZ GEREKİYOR

Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Torku Konyaspor’un son 4 maçtan 10 puan çıkardığını ve kendilerinin son 4 maçtan 7 puan çıkardığını ifade ederek, “Çok formda bir ekibe karşı oynadığımızı biliyorduk. Zor bir maç olacaktı. Çok mükemmel bir atmosferde maç oynandı. Taraftarların desteği ilk yarıda hem futbolcularımızı hem de hakemi etkiledi. İlk yarı oynanan oyundan çok memnun değilim. Daha iyi mücadele edebilirdik. Gerçek oyunumuzu ikinci yarı başında mücadele anlamında gösterebildik. Ama beraberlikten sonra daha iyi mücadele etmemiz gerekiyordu. Konyaspor gibi takımlardan puan almak istiyorsak bunun üzerine koymak zorundayız. Defansta hem sol bekimizin hem sağ bekimizin sakat olması bizi olumsuz etkiledi” dedi.