Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk kısır bir maç izlettirdikleri için özür dilerken geride kalan haftalarda en kötü futbolunu oynadıklarını söyledi.

Maç sonrası değerlendirmede bulunan Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, “Aslında çok fazla değerlendirecek bir maç olduğunu düşünmüyorum. İki takım açısından da baktığınızda istediklerini sahaya yansıtamayan, çok fazla top kaybı yapan, hücumda etkili olamayan iki takım izledik. Bu anlamda seyredenlere güzel maç izlettiremediğimiz için özür dilemek gerekiyor. Çok zevksiz, kısır, kötü bir maç oldu. 1 puan bugünün karı olarak yansıması lazım" dedi.

DEFANS AYAKTA TUTTU

Daha iyi olmak zorundayız. Daha iyiye gittiğimizi düşünürken bu haftaki oyun çok hoşumuza gitmedi tabiki. Ama daha iyi olmak için çalışmak zorundayız. Maç yavaş, ağır, pozisyonsuz geçti. Savunma oyuncularımız öndeki oyuncularımıza göre daha konsantreydi. Onların iyi oyunları belki de arkadaki oyunumuzu ayakta tuttu. Ama dediğim gibi bu oyun iyi değildi. Hamleler yaptık, özellikle hücum hattına hamleler yaptık ve pozisyona girmeyi, gol atmayı aradık ama onlar da cevap vermedi. Maç 0-0 bitti. İki tarafın da maçı kazanmayı hak ettiğini düşünmüyorum. Kazanmak için çok fazla bir şey yaptığını düşünmüyorum. O yüzden istemediğimiz zevksiz bir maç oldu. Özür dilemek gerekir

SEYİRCİSİZ MAÇ KALİTEYİ DÜŞÜRDÜ

Belki sezon başından beri oynadığımız en kötü maçtı. Kendi sahamızda oynuyoruz. Takımımız çok oyunun içinde zaman zaman enerjisi ve heyecanı düşükken belki seyirci olsaydı statta ayağa kaldırabilirlerdi. Tüm statlarda aynı sorun var. Seyircisiz maçlar geçiyor. Futbolun kalitesini düşürdü. Farklı bir atmosfer vardı bu hafta çok farklıydı. Heyecanımız olmadığı zaman seyirci desteği itici güç olabilirdi. Ama olmadı' diye konuştu.