PTT birinci liginde sezonun sona ermesinin ardından sessizliği bürünen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kolları sıvamaya başlayacak.

Geçen sezonun son üç haftasında takımı çalıştıran Sportif direktör Bülent Bölükbaşı’nın teknik direktör olmasının ardından boşalan göreve Ali Güneş’in başlamasının ardından çalışmalara start verilecek.

TESİSTE TOPLANDILAR

Dün öğleden sonra kulüp tesislerinde bir araya gelen Teknik Direktör Bülent Bölükbaşı ile Sportif Direktör Ali Güneş, yaptıkları toplantının ardından kulübün geleceği ile ilgili çalışmalara hız vererek kadroyu biran önce oluşturmanın hazırlıklarına başlayacaklar.

DAHA GÜÇLÜ KADRO OLUŞACAK

Bu sezon daha planlı bir şekilde hareket etmek isteyen mavi – beyazlı yönetim, teknik kadronun vereceği raporun ardından transfer komitesiyle birlikte harekete geçilecek ve transferler bir an önce bitirilecek. Öncelikli olarak takımdan ayrılmak isteyen futbolcularla bir defa görüşülecek ve iskelet kadroya göre çalışmalara hız verilecek.

NOKTA ATIŞI YAPACAKLAR

PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon da hem süper ligi hedefleyen hem de futbol severleriz izlerken keyif alacağı bir takım oluşturmak istiyor. Yetenek açısından son derece iyi ama maddi açıdan ucuz olan genç ve geleceğe umutla bakan futbolcuları kadrosuna katmak isteyen temsilcimiz. Bugün itibarıyla çalışmalara başlayacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU