Güya Gaziantepspor oyuncusu, ancak daha şehrimizi bir kez bile görmemiş.. Bu isim Galatasaray'dan Gaziantepspor'a kiralık olarak verilen Bruma.. Sakatlığını atlatıp, salonda çalışmalara başlayan Portekizli oyuncunun, kiralandığı günden beri Gaziantep'e bir kez bile gitmediği ortaya çıktı.

Sezon başında Sporting Lizbon’dan 10 milyon Euro karşılığında transfer edilen Bruma, devre arasında çok ilginç bir anlaşmayla Gaziantep’e gönderilmişti. Kupa maçında sakatlanıp sezonu kapatınca, yabancı kontenjanında yer açmak için bu konuda bir sıkıntısı olmayan ve ardından Gaziantepspor’a kiralanan 19 yaşındaki futbolcunun, bu kente bir kez bile gitmediği ortaya çıktı. Tedavi sürecini Portekiz’de geçiren Bruma, sakatlığının büyük bölümünü atlatıp, salonda çalışmalara başladı.

GELMESİNİ BEKLEMİYORDUK

Gaziantep cephesi ise bu durumdan şikayetçi değil. Kırmızı-Siyahlılar, “Biz zaten Bruma’yı jest için aldık. Galatasaray bize, Ankaragücü’nden Turgut Doğan Şahin’i alırken aradan çekilerek kolaylık sağlamıştı. İlişkilerimiz gayet iyi, Bruma’nın buraya gelmesini zaten beklemiyorduk” yorumunu yapıyor