Gaziantepspor’un gurbetçi futbolcuları arasında yer alan Oğuzhan Türk, takım içerisinde ki rekabetin kendilerine yarayacağını söyledi.

Sezon öncesi gerçekleştirilen kamp döneminin oldukça güzel ve sakatsız bir şekilde geçtiğini ifade eden Gaziantepspor’un orta sahada ki futbolcularından Oğuzhan Türk, “Hazırlık maçlarımızı iyi geçirdik ve son derece verimli bir kamp dönemi oldu. Bu hafta sonu itibarıyla ligler başlıyor, İnşallah Kasımpaşa karşısında galibiyet elde ederek sezona iyi başlarız. Kendi evimizde oynayacağımız zorlu maçtan galibiyetle ayrılıp üç puanı almak istiyoruz” dedi.

REKABET İYİDİR

Bu sezon öncelikli hedeflerinin arasında ilk on birin değişmez oyuncusu olduğunu açıklayan Türk, “Formayı kaparak bir daha vermek istemiyorum. Bu sezon kadro geniş ve bayağıda iyi oyuncular var. Tabi ki bu da rekabet ortamı yaratacak, rekabet her zaman için iyidir bu da hem bana hem takım arkadaşlarıma ve hem de yarayacak. İnşallah herkes için hayırlısı olur” dedi.

HERKES ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Geçen sezonu ligi 10’uncu sırada bitirdiklerini belirten Türk, “Bence bu sene daha da güçlendik, takıma iyi oyuncular geldi bence hedefimiz 10’uncu sıranın üstünde olmalı ve daha iyi yerlere gelmeliyiz. Hem yönetim hem de teknik ekibimiz bu doğrultuda ellerinden geleni yapıyorlar. Biz futbolculara da saha içerisinde en iyi mücadeleyi sergileyip, taraftarlarımıza daha güzel ve keyif veren bir Gaziantepspor izlettirmeliyiz” dedi.

GÜÇ KAYNAĞIMIZ OLSUNLAR

Kamil Ocak stadyumunda geçen sezon taraftarların yetersiz kaldığını hatırlatan Türk, “Bizim en büyük güç kaynağımız taraftarlarımızdır, onları tribünlere bekliyoruz. İnşallah o coşkulu taraftarlarımız eski günlerine geri döner, stadyumu doldururlar. Bu bizim içinde iyi olur aynı zamanda Gaziantepspor içinde iyi olur. Taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmasınlar özellikle kendi evimizde oynadığımız maçlarımızda arkamızda olsunlar, bizleri desteklesinler. Sevinçleri hep birlikte yaşayalım” açıklamalarında bulundu.