Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu da bugün iki güçlü takımın mücadele ettiğini belirtti.

Kutlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un ilk 7 haftada aldığı sonuçlar nedeniyle her ne kadar PTT 1. Lig'in alt sıralarında gözükse de bir üst lige çıkmak için kurulmuş bir takım olduğunu ancak şanssız sonuçlar aldığını ifade etti.

GİREN OYUNCULAR KATKI SAĞLADI

Osmanlıspor'un 2 yıldır kadroyu bozmadan oynayan ve ligin tek namağlup takımı olduğunu belirten Kutlu, "Dengeli başladık, önce girdiğimiz bir pozisyon vardı, golle sonuçlandırsak sonuç farklı olabilirdi. Daha sonra Osmanlıspor girdiği pozisyonları golle sonuçlandırdı. İlk yarı içeri berabere gidebilirdik. İkinci yarıda düşüncemiz Osmanlıspor'u biraz daha önde karşılamaktı. Ama ne yazık ki 10 kişi kaldık. Sonra yaptığımız bazı değişiklikler var, giren oyuncular büyük katkı sağladılar" ifadelerini kullandı.

DİBE VURMUŞ TAKIMA MORAL OLDU

Osmanlıspor'a karşı 2-0'dan sonra maçı çevirmenin kolay olmadığını söyleyen Kutlu, "Göreve başladıktan sonra deplasmanda Orduspor galibiyeti ve bugünkü beraberlik ilk 7 hafta dibe vurmuş bir takıma moral ve motivasyon sağladı. Şimdi daha çok çalışıp bir üst lige çıkma hedefine, önce ilk 6'yı yakalayıp daha sonra da ilk 2 takım arasına girmeye çalışacağız" dedi.