30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıldönümü törenlerle kutlanacak. Vali Erdal Ata, Zafer Bayramının 92. Yıldönümünü Milletçe büyük bir gurur ve onurla kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu ise, " Gaziantepli sanayiciler olarak da 30 Ağustos’ta kazanılan zaferi, ekonomik zaferlerle taçlandırarak, ülkemizi yarınlara daha güçlü bir şekilde taşımak için çalışıyoruz" dedi.

ATA: MİNNETLE ANIYORUZ

Vali Erdal Ata, "Her gün olduğu gibi, bu bayram da huzur ve güven içinde yaşadığımız modern Türkiye Cumhuriyeti’nin hangi şartlar altında ve hangi güçlüklerle kurulduğunun, genç neslimize tekrar hatırlatılması bakımından da çok önemli bir gündür" dedi.

Ata, Zafer Bayramının 92. Yıldönümünü Milletçe büyük bir gurur ve onurla kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Milletine, esir yaşamaktansa ölmenin daha asil bir tercih olacağını bildirerek, “Ya İstiklal Ya Ölüm!” parolasıyla, Türk Milleti ve kahraman ordusunu kurtuluşa inandıran ve bu yolda emsalsiz bir lider ve komutan olarak cepheye koşan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, aziz milletimizin verdiği son ve en büyük mücadele neticesinde Kurtuluş Savaşımız destansı bir zaferle sonuçlanmıştır. Her gün olduğu gibi, bu bayram da huzur ve güven içinde yaşadığımız modern Türkiye Cumhuriyeti’nin hangi şartlar altında ve hangi güçlüklerle kurulduğunun, genç neslimize tekrar hatırlatılması bakımından da çok önemli bir gündür" dedi.

KONUKOĞLU'NDAN ÖNEMLİ MESAJ

Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, "Milletimizin verdiği bağımsızlık mücadelesi, bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Ülkemizi yarınlara daha güçlü bir şekilde taşımak için çalışıyoruz’’ dedi.

TARİH YAZILIYOR

Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzun, altın harflerle dünya tarihine yazıldığına vurgu yapan Konukoğlu, “Tüm halkımızın ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zafer Bayramını kutluyorum, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum” dedi. Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık mücadelesinde pek çok millete örnek olduğuna işaret eden Konukoğlu, milli birlik ve beraberliğimizin en büyük gücümüz olduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerektiğinin altını çizdi.

EN ÜST SEVİYELERE ÇIKARACAĞIZ

Atatürk’ün, “Siyasi, askeri zaferler ne kadar büyük olurlarsa olsunlar, ekonomik zaferlerle taçlandırılmamışlarsa, meydana gelen zaferler devamlı olamaz” sözlerini hatırlatan GSO Başkanı Konukoğlu, şunları kaydetti:

“Milletimizin verdiği bağımsızlık mücadelesi, bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Bize düşen en büyük görev, yokluklar içerisinde büyük özveriyle kurulan Cumhuriyetimizi korumak ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaktır" LEYLA ÖZEKŞİ POLAT