MİLLETVEKİLLERİ DE EŞLİK ETTİ

Gaziantepli oda ve borsa başkanları ile istihdama en büyük desteği veren sanayici ve işadamları dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde başlayan TOBB ve Çalışma Bakanlığı'nca yürütülen Milli İstihdam Seferberliği ödül törenine katıldı. Beştepe'de düzenlenen törende Gaziantep'ten giden GSO, GTO, GTB ve Nizip heyetine milletvekilleri de eşlik etti.

15 BİN SÖZÜ VERMİŞTİ

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, ödül töreniyle ilgili gazetemize verdiği bilgide,"Cumhurbaşkanımızın geçen Şubat ayında başlattığı istihdam seferberliğine Gaziantep'te katılarak 15 bin artı istihdam sözü vermişti. Ancak Gaziantep, sözünün üzerine çıkarak bunu 27 bin artı istihdam yaratmayı başarmıştır. Gaziantep sürekli yeni istihdamda büyüme sağlıyor" dedi.

İSTİHDAMA YENİ TEŞVİKLER

İşadamlarına bir de öneride bulunan Koçer, "Cumhurbaşkanımız yeni bir kampanya başlattı. 1.5 Milyon TOBB üyesi varsa her üye iki kişi daha istihdam sağlamalı temennisinde bulundu. İstihdama 2018 yılında gelen yeni teşvikler var, yeni destekler var. Bunu sanayici ve işadamlarımızın çok yakından takip etmelerini ve bu teşvik ve desteklemeden istifade etmelerini öneriyorum. Ek istihdam yaratmada çok önemli destekler geliyor" diye konuştu. Koçer, Gaziantep'in 27 bin sayısına ulaşmasında Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in çok büyük çaba ve emeklerinin de olduğunu belirterek teşekkür etti. Koçer, "Emek veren herkesten Alllah razı olsun, Gaziantep üretmeye istihdam yaratmaya devam edecektir" dedi. Meral KINACILAR