696 sayılı KHK’nin dışında kalan KIT çalışanları Taşdoğan’dan seslerinin, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye iletilmesini talep etti.

Taşdoğan, “Taşeronların kadroya alınması seçim beyannamemizde mevcuttu. Taşeron modern kölelik sisteminden başka bir şey değildi. Hükümetimiz bu konuda bir adım atarak taşeron işçilerimizin kadroya alınmasını sağladı ancak sizler gibi KİT çalışlarının mağduriyeti yapılan bu güzel çalışmaya gölge düşürdü. Acilen bu konuda çözüm üretilmelidir. MHP olarak mecliste bu konuda çalışmalarımızın sürdüğünü bilmenizi isteriz. Personele dayalı olmayan hizmet alımlarında da düzenleme yapılmalı” dedi.

UMUDUMUZ BAHÇELİ

Çeşitli Kamu Kurumunda çalışan şoförler umutlarının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olduğunu belirterek, "Yıllarca çalıştık. Bugün burada hak mücadelesi veriyoruz. Gözümüze uyku girmiyor. Şirketler birçok arkadaşımızı işten çıkarıp menfaatleri doğrultusunda anlaştıkları yeni şoförleri işe alarak bizlerin haklarını yok sayıyorlar. Kurumlar bizleri istemesine rağmen şirketler maalesef sıkıntı yaratıyor. Şoförlü araç ihale alımı bizleri bu hale getirdi. Bizlerde kadroya girmek ve evimize ekmek götürmek istiyoruz” diyerek haykırdı. BÜLten