Kızıl Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kızıl, milletvekilliği aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, adaymış gibi çalışmalara devam edeceğini söyledi. AK Parti’nin üzerinde hassasiyetle durduğu çözüm sürecine ilişkin önemli mesajlarıyla dikkat çeken Kızıl, ‘Partimin emrindeyim’ dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı olarak siyasete atılan Mehmet Kızıl, listelerin açıklanmasının ardından adaylara başarılar dilerken, aday adaylığı sürecindeki söylemlerin noktasına ve virgülüne kadar arkasında kalarak çözüm sürecine destek vermeye devam edeceğini vurguladı.

ÇÖZÜM SÜRECİNE

DESTEK İÇİN YOLA ÇIKTIM

AK Parti saflarında siyasete atılmasının en önemli nedenlerinden birinin çözüm sürecine destek vermek olduğuna dikkat çeken Kızıl, ‘Siyaset insanlara ve insanlığa hizmet için önemli bir arenadır. AK Parti saflarında siyasete atılırken yegâne amacımda kentime, ülkeme ve milletimize hizmet etmekti. Özellikle çözüm sürecinin başarıya ulaşması için, aday adaylığı sürecim de barış ve kardeşlik söylemlerini anlatmaya özen gösterdim. Söylemlerimin toplumun tüm kesimlerinden karşılık görmesi de beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bugün yine söylüyorum. Barış toplumun ortak paydası olmalıdır. Etnik ayrımcılıklarla mücadelede başarı istiyorsak, barış ve kardeşlik söylemlerini eylemde de sürdürmeliyiz’ dedi.

DESTEKLER İÇİN HERKESE

TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti’de siyasete atılmasının ardından aday adaylığı sürecinde beklediğinin üzerinde bir destek gördüğünü belirten Kızıl, ‘Aday adaylığım dönemimde ziyaret ettiğim kentimizin siyasetteki rol modeli sayın bakanımız Fatma Şahin başta olmak üzere, Oda başkanlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine ve yönetimine temayül yoklamasında desteklerini esirgemeyen partimizin il ve ilçe teşkilatlarına, ilçelere yaptığımız ziyaretlerde bizlere eşlik eden Ak Parti yönetim kurulu üyelerine ve aday adaylığım sürecinde dualarıyla destek olan tüm gönül dostlarına en kalbi duygularımla teşekkürü bir borç biliyorum. Aldığım olumlu tepkiler ve destekler beni mutlu etmiştir. En güzel makam insanların gönül tahtıdır. Gönüllere girebilmeyi başardığım için kendimi başarılı görüyorum’diye konuştu.

MAKAM VE MEVKİLER

HİZMET İÇİN ARAÇTIR

Siyasete makam ve mevki önceliğiyle atılmadığına da dikkat çeken Kızıl şunları söyledi: ‘ Siyaset uzun soluklu bir maratondur. Makam ve mevkilerde geçididir. Baki olan hizmet aşkınız ve memleket sevginizdir. Bu nedenle listede yer almamam nedeniyle herhangi bir kırgınlık ve küskünlük yaşamadım. Daha önce aday gösterilsem de, gösterilmesem de AK Parti saflarında çözüm sürecine destek olmaya devam edeceğimi ifade etmiştim. Bu sözümün arkasında ve partimin emrindeyim.’

ADAYLARIMIZI KUTLUYOR

VE BAŞARILAR DİLİYORUM

Listelerin açıklanmasının ardından AK Parti adaylarını arayarak tebrik ettiğini ve başarılar dilediğini ifade eden Kızıl, ‘Partimizde yüzlerce aday adayı listelerin açıklanmasını bekliyordu. Şuan kesin listeler açıklandı ve sıralama belli oldu. Partimizin Gaziantep milletvekili aday sıralamasında çok önemli isimler var. Özellikle sayın bakanımız Mehmet Şimşek önceki dönemde kentimize önemli yatırımların gelmesine öncülük etmişti. Sayın bakanın Gaziantep gibi sanayi kentinden aday gösterilmesinin kent adına şans olduğunu düşünüyorum. Diğer tüm adaylarımızın da kentimize güzel hizmetler yapacağını düşünüyorum’ diye konuştu.

Kızıl, listelerin açıklanmasının ardından 7 Haziran seçimlerinin startının da verildiğini ve aday gibi çalışarak siyasette var olmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Bülten