CHP Milletvekili adayı Ali Peri, milletvekili seçilmesi halinde, verilen sözlerin yerine getirilmemesi halinde geri çekileceğini açıkladı. Peri, Oğuzeli’ne bağlı köyleri gezdi. Büyük ilgi ile karşılaşan Peri, çiftçilerin sorunlarını dinledi ve destek sözü verdi.

Çiftçinin özellikle mazotun pahalı olması nedeniyle büyük sıkıntı yaşadığına dikkat çeken Peri, “Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu mazotu 1.5 lira yapacağını taahhüt etti. Seçim bildirgesinde de bunu belirtti. Ben de buradan söz veriyorum. Çiftçimize her türlü desteği sağlayacağız. Taahhütlerimi yerine getiremezsem, geri çekilmesini bilirim” diye konuştu.

ÇÖZÜM OLACAĞIZ

Peri, çiftçilerin sorunlarını çok iyi bildiğini ve CHP’nin seçim bildirgesinde bu sorunlara çözüm olacak projelerin bulunduğunu bildirdi. Seçim çalışmaları kapsamında köy köy kapı kapı gezdiğini belirten Peri, “Bu çalışmalarda ben konuşmaktan çok, çiftçimin, köylümün sorunlarını dinliyorum. Biz iktidar olursak neler beklediklerini öğreniyorum. Çözüm önerileri varsa onları alıyorum. Halkın vekili olacaksam, halkın isteklerini yerine getirmek, sorunlarına çözüm bulmak zorundayım. Vekil seçildikten sonra da talepleri yerine getirmek için söz veriyorum. Elimden geleni yapacağım” dedi.

PROJELER HAYATA GEÇECEK

CHP iktidarında her kesimi kapsayan projeleri olduğuna vurgu yapan Peri, “Biz sadece çiftçimize değil, emeklimize, işçimize, işsizimize kısacası herkese fayda getirecek projelere imza atacağız. Bugün emekliye çift maaş ikramiye dedik, Asgari ücret 1.5 lira olacak dedik. Mazotu 1.5 lira yapacağız dedik. İşsiz vatandaşlarımızla ilgili projeleri açıkladık. Sosyal yardımları daha da artıracağımızı bildirdik. Bu projelerle ülkemiz yeni bir kalkınma hamlesi yapacaktır. Halkın refah gücü artınca ekonomi de daha iyiye gidecektir. Ben bir kez daha söz veriyorum. Vekil olursam bu projelerin biran önce uygulanması için çalışacağım” şeklinde konuştu.

MAHSUN YALVAÇ