Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi çölyak hastalarını unutmayarak, 196 kişiye, 9 kilodan oluşan glutensiz un ve glütensiz makarna hediye etti.

Her 3 ayda bir glutensiz un dağıtımı yapan Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi de tespit edilen 196 çölyak hastasına 9 kilodan oluşan glütensiz un ve glütensiz makarna hediye etti. Sabahın erken saatlerinde Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası’na gelen aileler, sırasıyla unlarını ve 2 paketten oluşan makarnaları aldı.

SEVİNDİLER

Glutensiz un yardımı alan vatandaşlar, “Çocuklarımız çölyak hastası olduğu için glutensiz una ihtiyacımız vardı. Ancak pahalı olduğu içinde almakta zorluk çekiyoruz. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz çocuklarımız için her 3 ayda bir 9 kilodan oluşan glutensiz un paketi yardımında bulunuyor. Belediye Başkanımız Kurban Bayramı öncesi bizleri de çölyak hastalarını da unutmayarak, glutensiz un dağıtımı yaptırdı. Bunun yanı sıra Bayrama özel olarak ta glutensiz makarna hediye etti. Bizlerde gelerek, glütensiz un ve glütensiz makarnaları aldık” dedi. BÜLTEN