Gaziantepspor önceki gün prensipte anlaştığı teknik direktör Tolunay Kafkas'ın çok yüksek rakam istemesi sonucu vazgeçti.

Bir gün önce prensipte anlaşan ve konuşmak için masaya oturan Mustafa Kızıl ile Tolunay Kafkas pazarlığından sonuç çıkmadı. Çünkü Tolunay Kafkas'ın, Kırmızı – siyahlı takımı bir yıllık çalıştırmasına karşılık yönetimden 1 milyon dolar talep ettiği belirtildi.

YARDIMCILARI İÇİN AYRI RAKAM

Pazar günü Gaziantepspor transfer komitesiyle masaya oturan ve uzun süreli bir görüşme gerçekleştiren Tolunay Kafkas, yönetime alınacak bazı futbolcuların isimlerini dahi vermişti. Birçok konuda anlaşma sağlanıp el sıkışılmasının ardından dün son bir kez görüşülüp imza atılması için bir araya gelen taraflar maddi konuda mutabakata varamadılar. Tolunay Kafkas Gaziantepspor yönetiminden sadece kendisi adına talep ettiği 1 milyon dolar kabul edilmedi. Kafkas'ın sadece kendisi için 1 milyon dolar istemesi ve yardımcılarını bu rakama dahil etmemesi, anlaşmaya nokta koydu.

İNDİRİM İSTENDİ

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu ve transfer komitesi başkanı Mustafa Kızıl, teknik direktör Tolunay Kafkas’ın talep ettiği rakam karşısında önce şaşkınlık yaşamasına rağmen beklemediği istek karşısında bir süre sessiz kaldığı öğrenildi. Daha sonra topa toparlanan Kızıl, kendisiyle çalışma talebini yineledi ve ardından da fiyatta indirim yapmasını istedi. Talep ettiği rakamdan kesinlikle geri adım atmayan Tolunay Kafkas ile son gün görüşmesinde anlaşma sağlanamadan masadan kalkıldı.

A.SERDAR ÖZEKŞİ