Yarın Eskişehirspor'la karşılaşacak Gaziantepspor'da teknik direktör Okan Buruk, her maç olduğu gibi Eskişehir'e kazanmak için gideceklerini ve çok kritik bir maç oynayacaklarını söyledi.

Eskişehirspor'un sıralamada kendilerinin altında olduğunu hatırlatan teknik direktör Buruk, rakiplerinin üstlerine çıkmasını istemediklerini dile getirdi. Rakipleri Eskişehirspor'un geçen hafta Trabzonspor deplasmanında çok önemli bir sonuç aldığını hatırlatarak, "Tabii ki oyun anlamında Trabzonspor'un oyunuyla bizim oyunumuz aynı olmayacak." dedi.

KENDİ OYUNUMUZU KABUL ETTİRECEĞİZ

Ligde Trabzonspor'u takip ettikleri için rakiplerinin durumlarını daha iyi analiz ettiklerini ifade eden Okan Buruk, "Çaykur Rizespor, Bursaspor takımları da Trabzonspor'a karşı çok pozisyon buldu, aynı şekilde Eskişehirpor da çok pozisyon buldu. Bizim için çok kritik bir maç. Kendi oyunumuzu kabul ettirmek isteyeceğiz. Deplasmanda hava şartları nasıl olacak bilmiyoruz” ifadesini kullandı.

ÜSTÜMÜZE ÇIKMALARINI İSTEMİYORUZ

Yoğun bir tempo içerisinde olduklarını belirten Buruk, “Kupayla da birleşince çok zor bir hafta oldu bizim için. Zorlu bir hafta; ama yine her maç olduğu gibi kazanmaya gidiyoruz. Şu anda Eskişehirspor bizim altımızda. Üstümüze çıkmalarını istemiyoruz tabii ki. İlk yarıyı hep 20 puan üzerinde tamamlamak istiyoruz demiştik. Bizim için aynı hedef devam ediyor. Ama dediğim gibi iyi bir takıma karşı oynayacağız. Özellikle hücum hattı çok kuvvetli. Çok da önemli bir teknik direktörleri var. İnşallah hedefimiz istediğimiz sahaya yansıttıklarımız birbirini tutarsa bu maçta da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.