Gaziantepspor’da sakatlığı devam eden Demba Camara takımda arkadaşlarının her zaman arkasında olduğunu söyleyerek, “Bu yüzden iyi çalışıyorlar ve bu nedenle ligde iyi bir çıkış yakalanmış durumda” dedi.

Kasımpaşa maçı sonrası elde edilen çıkıştan dolayı oldukça mutlu olduğunu söyleyen Gaziantepspor’un Gineli forveti Demba Camara, “Her ne kadar sakatlığımdan dolayı takımda yer alamasam da arkadaşlarımın arkasındayım onları destekliyorum. Oldukça iyi motivasyon sarf eden bir takımımız var her arkadaşımız birbirine oldukça destek veriyor. Bu yüzden iyi çalışıyorlar ve bu nedenle ligde iyi bir çıkış yakalanmış durumda” dedi.

İZİN KULLANMADIM VE ÇALIŞTIM

Takım içerisinde yer alan bütün futbolcuların çok çalıştıklarını aktaran Camara, “İzinden önce çok çalıştık, hemen sonrasında ise günde çift antrenmanla antrenmanlar devam etti. Ben izin kullanmadım burada kaldım bunların meyvelerini Konyaspor maçında toplayacağımıza inanıyorum. Takım içerisinde güzel bir atmosfer var ve çok iyi arkadaşlık ortamımız var. Bu nedenle başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.