Takımda tam bir aile ortamının oluştuğunu kaydeden kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimizin yabancı futbolcuları, atacakları gollerle galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirttiler.

Sakatlığının büyük bir kısmı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Adama Ba’nın yanı sıra tecrübeli futbolcu Pierre Webo ve Del Valla, Erzurumspor Büyükşehir Belediye maçıyla birlikte sezonun ilk yarısında kalan maçların tamamından galibiyetlerle ayrılmak istediklerini söylediler.

TELAFİ EDECEĞİZ

Takımda ki atmosferin son derece iyi olduğunu açıklayan Kamerunlu golcü futbolcu Pierre Webo, “Burada inanılmaz bir arkadaşlık ortamı yakaladık. Antrenmanlarımız büyük bir neşe içinde geçerken, antrenman saatleri dışında da hiçbir arkadaşımız bir diğerinden ayrılmak istemiyor. Geçen hafta deplasmanda oynadığımız Adana Demirspor maçında şanssız bir şekilde kendi kalemizde gol görmemiş olsaydık oradan üç puanla dönerdik ama onun telafisini kendi sahamızda oynayacağımız Erzurumspor maçında gidermek istiyoruz” dedi.

BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR

Gazişehir Gaziantep’in bir diğer yabancı futbolcusu Del Valle ise taraftarların maçlarda kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Tribünlerden gelen desteğin futbolcular adına çok fazla etki yarattığını aktaran Valle, “ Taraftarlarımız maçlarımıza ne kadar çok gelirlerse bizde rakiplerin canlarını o kadar çok yakarız. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Erzurumspor Büyükşehir Belediye karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU