Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan rütbeli personel ve askerler, Şahinbey ilçesine bağlı Sarıkaya Köyü İlkokulu'nda eğitim gören öğrencileri Gaziantepspor - Trabzonspor maçına götürdü.

Akşam saatlerinde köye gelen Jandarmalar, şehir merkezine yaklaşık 50 kilometre mesafede yaşayan çocukları jandarma araçlarına bindirerek, Kamil Ocak Stadyumu'na götürdü. İlk kez stadyuma gelen çocuklar gördükleri atmosfer karşısında oldukça heyecanlandı.

Maçın başlamasıyla birlikte heyecanla mücadeleyi takip eden öğrenciler, Gaziantepspor’un 2-0'lık galibiyetiyle son derece mutlu oldu. Etkinliğe katılan 22 öğrenci, jandarma ağabeyleriyle birlikte güzel bir gece yaşadılar. Ayrıca yaşadıkları güzel anları ölümsüzleştirmek için bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Maç bittikten sonra, köy çocukları tekrar jandarma araçlarına bindirildi ve köylerine götürülerek ailelerine teslim edildi. Öğrencilerin aileleri düzenlenen etkinlik nedeniyle jandarmaya teşekkür etti.

Sarıkaya Köyü İlkokulu Müdürü Mahir Kuzu, etkinlik nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çocuklarımız hayatlarında ilk kez Gaziantepspor’un maçına gittiler. Bugün onlar için hayatları boyunca unutamayacakları son derece güzel bir gün oldu. Ayrıca derslerinde başarılı olan öğrencilerimiz için güzel bir ödül oldu. Bu anlamlı proje nedeniyle Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'na tüm Sarıkaya Köyü adına sonsuz teşekkür ederiz" dedi.