Şehitkamil ilçe genelinde mahalle ve köy gezilerini sürdüren AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu'na çocuklardan yoğun ilgi. Çocukların sevgi gösterisiyle karşılaşan Fadıloğlu, çeşitli hediyeler sundu.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiren AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, köy gezisi sırasında çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bir süre çocuklar ile sohbet eden Fadıloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler sundu. Hediyelerini Başkan adayı Fadıloğlu'nun elinden almanın mutluluğunu yaşayan çocuklar, Fadıloğlu'na teşekkürlerini iletti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Bir süre daha Fadıloğlu ile sohbet eden çocuklar, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun köyümüzü ziyaret ettiğini duyduk ve yanına geldik. Başkanımız bizimle yakından ilgilendi. Bizlerin sıkıntılarını dinledi ve derslerimizle ilgili bilgiler aldı. Daha sonra bizlere çeşitli hediyeler sundu. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz, çalışmalarının devamını diliyoruz" dediler. HABER MERKEZİ