AK Parti İl teşkilatı yetim ve yardıma muhtaç 300’den fazla çocuğa mont ve bere dağıtımı yapıldı. Montları giyen yetim çocuklar oldukça mutlu oldu.

AK Parti tarafından başlatılmış olan ‘Yetim Gülerse, Dünya Güler’ projesi kapsamında yetim ve yardıma muhtaç 300’den fazla çocuğa mont ve bere dağıtımı yapıldı. Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Milletvekili Canan Candemir Çelik, Milletvekili Abdulkadir Yüksel, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu üyeleri, yetim çocuklar ve davetliler katıldı.

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

AK Parti Gaziantep Sosyal İşler Başkanı Ayşenur Mirkelam, yardıma muhtaç çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için her türlü yardımda bulunmaya devam edeceklerini belirterek, yavrularımızın kış soğuğunda üşümemeleri için mont ve bere yardımında bulunduklarını söyledi. Mirkelam, ''Onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz. Yüzleri gülünce, bizim de yüzümüz gülüyor'' dedi.

GÜL: SAHİP ÇIKACAĞIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ise, "Bizim inancımızda yetimlik yalnızlığı ve kimsesizliği ifade etmez. Ümmetin evladı olmayı milletin evladı olmayı ifade eder. Bizim Peygamberimiz de yetimdi. Yetimlere sahip çıkmak bizim inancımıza göre bir vazifedir. Yardımda bulunmak bizim ahlaki ve vicdani görevimizdir. Biz kimseye sırtımızı dönemeyiz, kapılarımızı kapatamayız. Suriye'den 1.5 milyon göçmen geldi. Mağdur ve muhtaç kim varsa onlara sahip çıkmak bizim vazifemizdir." dedi. HABER MERKEZİ