CHP Gaziantep milletvekili adayı Ali Peri, Siyasete atılmasındaki en önemli sebebin çocuklar olduğunu söyledi. Peri, seçim çalışmaları sırasında karşılaştığı çocuklara nazar boncuğu dağıtırken, çocukların da sevgi gösterileri ile karşılaşıyor.

Siyasete atılmasındaki en önemli sebebin çocuklar olduğunu belirten Peri, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Çocuklarımızın daha aydınlık ve güvenilir bir gelecek sahibi olmaları için bu yola çıktım. Huzur ve barış ortamında yetişmeleri en büyük hedefim. Milletvekili seçilmem halinde çocuklarımızın geleceği ile ilgili önemli projelere imza atmak istiyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımız için siyasette varım” diye konuştu.

ÇOCUKLAR YATAĞA AÇ GİRMEYECEK

Peri, hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi için CHP iktidarının kaçınılmaz olduğunu söyledi. Çocuklara desteği gebelikle birlikte başlayacaklarının altını çizen Peri, “Erken çocukluk döneminde sağlık ve beslenme, ileri yaşlarda eğitim ön koşulları ile tüm çocukların sağlık ve eğitim hizmetlerinden eşit şekilde faydalanmasını sağlayacağız. Çocuk desteklerinin sürdürülmesini, kız çocuklarının okula gönderilmesi şartına bağlayarak kızların okullaşma oranını yükselteceğiz. Eğitime devam eden çocuklara her ders yılı başında eğitim araç ve gereç desteği sunacağız” dedi. HABER MERKEZİ