Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep İl Müftülüğü tarafından düzenlenen çocuk şenliği etkinlikleri Erikçe Kent Ormanı’nda yapıldı.

Erikçe Kent Ormanı’nda düzenlenen etkinliğe Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, davetliler ve Kuran Kursu öğrencileri katıldı. Yaz Kuran Kursu öncesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep İl Müftülüğü tarafından hazırlanan ‘çocuk şenliği’nde çocuklar doyasıya eğlendi.

KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRDİLER

Etkinliğe katılan çocuklar renkli görüntüler oluştururken, sahneye çıkan tiyatro ekibinin skeçleri ile keyifli bir zaman geçirdi. Etkinliğin tadını çıkaran çocuklar, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti ve etkinliğin kendilerini mutlu etti. Çocuklar ayrıca etkinlik alanına gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e sevgi gösterisinde bulundu.

TATİLİ HAKKETTİNİZ

Etkinlikte bir konuşma yapan Şahin, “Çok yoğun bir dersten çıktınız. Matematik, fen, coğrafya dersleri hepinizi çok yordu. Ama karnelerde teşekkürler ve takdirler var. Ben başarılarınızın devamını diliyorum. Şimdi tatili hakkettiniz. Sizi en güzel bir biçimde dinlendirmemiz lazım. Dinlendirirken de eğlendirmemiz lazım ama bir şekilde eğlenirken düşünmemiz lazım. İşte onun için bir aradayız” diye konuştu.

ÇELİK TEŞEKKÜR ETTİ

Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik ise etkinliğe desten veren herkese teşekkürlerini sunarak, “Bu çocuk şenliğini düşünüp Büyükşehir Belediye ile paylaşıp bu şenliğin düzenlenmesini sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Başkanımızın böyle bir etkinliği reddetmeyeceğini biliyorduk. Belediyemizin bütün imkanlarını seferber etti. Belediyenin bütün çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Program daha sonra çeşitli etkinlikler ile devam etti. İHA