Forum Gaziantep, tam 9 gün boyunca yepyeni çizgi film karakteri Can ile sevimli arkadaşı Mert’i ağırladı. Minikler arkadaş canlısı ve eğlenceli karakter Can ile birlikte oyunlar oynamak için alışveriş merkezine akın etti.

Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, yayına girdiği günden bu yana ailelerin en çok güvendiği çizgi filmlerden biri olan Can’ın hikâyesine katılma fırsatı yakaladı. Gaziantepli minikler, ekranların yeni ve sevilen çizgi film karakteri Can’la tanışmak için Forum Gaziantep’e akın etti. Minikler, hep birlikte şarkılar söyledi, maskesi yaptı.

OYUNCAKLAR PAYLAŞILDI

Etkinlik kapsamında sergilenen tiyatro gösterisini izleyen çocuklar, alışveriş merkezine neşe saçtı. Etkinliğe katılan çocuklar, Can’la birlikte taze sıkılmış portakal suyu içerken bir yandan da portakal suyunun faydalarını öğrendi. Bilgisayar oyunlarındansa arkadaşlarıyla birlikte oyunlar oynamaktan hoşlanan Can, minik dostlarıyla oyuncaklarını paylaşmayı da ihmal etmedi. 9 gün boyunca alışveriş merkezini kahkahalarıyla inleten çocuklar, maskotlarla birlikte fotoğraf çektirerek bu keyifli anları ölümsüzleştirmeyi de unutmadı. BÜLTEN