Bu yıl Gaziantep’te düzenlenen 36. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Masal Parkı içerisinde kurulan Şehitkamil Belediyesi Çocuk Bahçesi standına, yerli ve farklı ülkelerden gelen çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
Gaziantep’te düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na, yaklaşık 40 ülkeden binlerce çocuğun katılıyor olması nedeniyle Şehitkamil Belediyesi, farklı ülkelerden gelen çocuklar için çeşitli etkinlikler başlattı. Masal Parkı içerisinde kurulan Şehitkamil Belediyesi Çocuk Bahçesi standına yerli ve farklı ülkelerden de gelen çocuklar, çeşitli etkinliklere eğlendi. Palyaço eşliğinde oyunlar oynayan çocuklar, çalınan müziklere de eşlik ederek, gönüllerince dans etti. Çocuklara unutulmaz bir gün yaşatan Şehitkamil Çocuk Bahçesi standı, çeşitli hediyelerde sundu.
Şehitkamil Belediyesi Çocuk Bahçesi standının çok güzel olduğunu belirten çocuklar, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl Gaziantep’te düzenlenmesi bizleri çok sevindirdi. Etkinliklerin düzenlendiği Masal Parkı’na geldik ve burada çeşitli etkinliklere sahne olduk. Özellikle Şehitkamil Belediyesi’nin açmış olduğu Çocuk Bahçesi standını çok beğendik. Burada palyaçolar eşliğinde oyunlar oynadık ve çalınan müziklerle dans ederek gönüllümüzce eğlenme fırsatı bulduk. Ayrıca şehrimize farklı ülkelerden gelen çocuklarla da tanışma fırsatı bulduk ve çok mutluyuz. Bizlere bu güzel günü yaşatan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.