Gaziantep'te cinnet geçiren baba, eşini ve oğlunu silahla vurarak öldürdü, kızını ise ağır yaraladı.
Esentepe Mahallesi 46 nolu sokakta ikamet eden Mehmet Ş., akşam saatlerinde sokak ortasında bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kızı Sibel Ş.'yi, kaçmaya çalışırken silahla vurdu. Ardından evine çıkan baba Mehmet Ş., eşi Miyaser ve oğlu Mehmet Ş.'yi (18) de silahla vurdu. Genç kız hastaneye kaldırılırken, şahsın eşi ve oğlu içeride olduğu için sağlık ekipleri müdahalede bulunamadı. Kapıyı üzerine kilitleyerek balkona çıkan baba Mehmet Ş. gazetecilere seslenerek, kadınlara fazla hak verildiğini ileri sürüp, yetkililerden şikayetçi olduğunu söyledi. Polisin ve arkadaşlarının ikna çabaları sonucu kapıyı açan Mehmet Ş. gözaltına alındı.
Bu sırada sağlık ekipleri de içeri girerek yaralılara müdahale etti. Polis otosuna götürülen şahıs, sokakta toplanan kalabalık tarafından linç edilmek istendi. Polis kalabalığın arasından güçlükle çıkardığı Mehmet Ş.’yi araca bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı. Öte yandan, içeride vurulan anne ve oğlunun hayatını kaybettiği tespit edildi. Hastaneye kaldırılan genç kızın ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Ekipler, olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ADLİYEYE ÇIKARILDI

Gaziantep’te önceki gün oğlu ve eşini öldürüp kızını yaralayan şahıs, sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkarıldı.
Gaziantep’te cinnet getirerek oğlu ve eşini öldürüp kızını yaraladığı iddia edilen Mehmet Ş., Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne getirildi. Hastanede sağlık kontrolünden geçerilen Mehmet Ş., yapılan işlemlerin ardından adliyeye çıkarıldı.