Gaziantepspor’un genç golcüsü Muhammet Demir, transfer döneminin kapanmasının hemen ardından yine gündeme düşmeye başladı. Galatasaray, Gaziantepspor’un golcüsü Muhammet Demir'i devre arasında renklerine bağlamak için kesenin ağzını açtı. Yeni formül; Koray+Tarık+para...

Burak Yılmaz ve Umut Bulut’a alternatif arayan Sarı-Kırmızılılar, bir süre önce gözüne kestirdiği Gaziantepspor’un golcüsü Muhammet Demir için kesenin ağzını açtı. Sezon sonunda kontratı bitecek olan 23 yaşındaki forveti Ocak ayında kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, yeni bir formül hazırladı. Son teklif paketinde, Koray Günter artı Tarık Çamdal’ın bonservisi ve bir miktar para önerisi yapılıyor. Menajerler aracılığıyla yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve tarafların el sıkıştığı, ancak sezon devam ettiği için görüşmelerin gizlilik politikası çerçevesinde yürütüldüğü belirlendi.

ONAY VERİLECEK

Gaziantepspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Muhammet Demir’in transferine kırmızı – siyahlı yönetimin sıcak baktığı öğrenildi.

Sezonun sona ermesinin ardından bedava gidecek olması yönetimin Galatasaray’ın teklifine onay vereceği öğrenildi. Galatasaray’ın takasta üste vereceği paranın 1.5 milyon Euro civarında olacağı bildirildi. Gaziantepspor böylece hem para ve hem de iki futbolcuyu kadrosuna katmış olacak.