"Çilli Mustafa" lakaplı Mustafa Uygun (21), yanına gelen bir kişi tarafından tabanca ile kalbinden vuruldu. Olay yerinde hayatını kaybeden Uygu'a tabanca ile ateş ettiği iddia edilen şahıs ise kaçarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Lohanzade Mustafa Nurettin Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 27 D 7844 plakalı otomobil ile kırmızı ışıkta bekleyen "Çilli Mustafa" lakaplı Mustafa Uygun (21), yanına gelen bir kişi tarafından tabanca ile kalbinden vuruldu. Olay yerinde hayatını kaybeden Uygu'a tabanca ile ateş ettiği iddia edilen şahıs ise kaçarak kayıplara karıştı.
SABIKASI VARMIŞ
Cinayetin ardından olay yerine gelen Asayiş Şube ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, cinayetin işlendiği yerde çalışma yaptı. Mustafa Uygu'un öldürüldüğü haberini alan yakınları, olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Öldürülen şahsın yakınları, polisler tarafından sakinleştirilirken Uygu'un cesedi gerekli incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada polis, Mustafa Uygu'a ateş edildiği sırada otomobilde bulunan bir çocuğu da gözlem altına aldı. Adam yaralamaktan sabıkası bulunduğu öğrenilen Uygu'un üzerinde de ruhsatsız bir tabanca bulunduğu ve soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.
BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
üğmeci Mahallesi'nde bir kişinin bıçakla yaralandığı ihbarını alan polis, olay yerine geldiğinde Hamza Kantar'ı (49) bıçakla yaralanmış buldu. Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine kaldırılan Kantar, kurtarılamadı. Polis ekipleri olayla ilgili M.N.U, O.G. ve H.Ö'yü gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.