GAZİANTEP'te, hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında duran Suriye plakalı otomobile çarptı. Kaza anında duran otomobilin bagajından eşyalarını almaya çalışan 1 kişi öldü, Suriye plakalı otomobilde bulunan 4 kişi de yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Üniversitesi Bulvarı'nda meydana geldi. Sürücüsü belirlenemeyen 27 R 5300 otomobil, hız nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarında duran Suriye plakalı otomobile arkadan çarptı. Kaza anında duran otomobilin bagajından eşyalarını almaya çalışan Suriyeli 17 yaşındaki Ahmet Kazez öldü, duran otomobilde bulunan Suriyeli 65 yaşındaki Diya Sayığ, 21 yaşındaki Bidur Sayığ, 45 yaşındaki Selma Naccar ile 23 yaşındaki Rakhet Rakeh yaralandı.

Kazaya neden olan otomobildeki 3 kişi araçlarını bırakarak kaçtı. Kaza ihbarı üzerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan 4 yaralı, kentteki çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Kazez'in cesedi ise olay yerindeki inceleme ardından otopsi için morga gönderildi. Polis, kazanın ardından otomobillerini bırakarak kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.