Mahalli liglerin en heyecanlı yaşandığı Çıksorut bölgesinde Doğu Futbol Turnuvası hız kesmeden devam ediyor. İki grupta oynanan karşılaşmalarda geçen hafta olduğu gibi futbol severler bol gollü ve çekişmeli maçlar izleyerek güzel bir hafta sonu geçirdiler. Geçen hafta oynanan maçların ardından A grubunda Doğu Gençlik ve Göztepe takımları 9’ar puanla zirveyi paylaşırken, B grubunda ise Göllüce 15 puan ile takipçisi arasında 7 puan fark açtı.

GOLLER SUSMUYOR

Çıksorut bölgesinde geçtiğimiz hafta sonu oynanan Doğu Turnuvası liginde oynanan toplam 4 maçta 36 golün atılması dikkat çekti.Her takımın her an rakip fileleri sarsabileceği yeteneğe sahip olduğu bölgede maç başına ortalama 9 gol düşüyor.Tribünde maçları izleyen futbol severler ise bol gollü maçlar izlemenin heyecanını yaşıyor.

MAÇ SONUÇLARI

Çıksorut bölgesinde oynanan maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle oluştu;

A GRUBU

Doğu Gençlikspor – Gapspor 9 – 5

Göztepe – Doğu Birlik 2 – 0

B GRUBU

Göllüce – Karavaiz 7 – 3

Çıksorut – Yıldız23spor 7 – 3

FARKLI DEVRELER

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarda oldukça ilginç skorların ortaya çıkmasının yanı sıra ilk ve ikinci devrelerde takımların sahada farklı mücadele etmeleri dikkat çekti.

B grubunda Yıldız23 ve Karavaiz takımları ilk yarıyı rakipleri karşısında 3 – 1 önde kapatmalarına rağmen ikinci yarıda 7 – 3 mağlup olmaları dikkat çekti.

PUAN DURUMLARI

A GRUBU

Doğu Gençlikspor 9

Göztepe 9

Doğu Birlik 6

Gapspor 0

B GRUBU

Göllücespor 15

Çıksorutspor 8

Atlasspor 7

Karavaiz 3

Yıldız23spor 1