Çıksorut mahalli liginde devam eden Doğu Futbol Turnuvasında bu hafta oynanan maçlarda futbol severler bol gollü maçlar izledi.Şampiyonluk yarışının kızıştığı Doğu Futbol Turnuvasında mücadele eden takımlar bir yandan futbolun güzelliklerini sahaya yansıtırken bir taraftan da futbol severlere heyecanlı maçlar izlettiriyorlar.Çıksorut bölgesinde bu hafta oynanan maçlarda Atlasspor, 13 gol attığı zayıf rakibi Yıldız23 takımını karşısında kalesinde 4 gol görürken bir maçta futbol severler 17 gol izleme şansı yakaladı. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Göllüce Çıksorutspor’u 5 – 1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

ATLAS ATTIKÇA ATTI

Çıksorut bölgesinin güçlü ekipleri arasında yer takımı Atlasspor, son sırada yer alan Yılodız23’e şans tanımadı. Rakip karşısında üstün bir performans sergileyen Atlasspor rakibine 13 gol atarken kendi kalesinde 4 gol gördü.

GÖLLÜCE ZİRVEYİ PARSELLEDİ

Doğu Futbol Turnuvasında şampiyonluk mücadelesi veren Göllüce, bu hafta güçlü rakibi Çıksorutspor’u da mağlup ederek zirvede ki yerini sağlamlaştırdı. Şampiyon adayı elde ettiği galibiyetler puanını 12’ye yükselterek en yakın rakibi Atlasspor ile arasında ki 5 puanlık farkı korumasını bildi.Bu hafta oynanan maçların ardından Göllücespor 12 puanla lider, Atlasspor 7 puanla ikinci, Çıksorutspor 5 puanla üçüncü, Karavaiz 3 puanla dördüncü ve Yıldız23 bir puanla son sırada yer alıyor.

Çıksorut Bölgesi Doğu Futbol Turnuvasında önümüzde ki hafta şu maçlar oynanacak;

Göllücespor – Karavaizspor

Yıldız23 – Çıksorutspor

Doğu Gençlikspor – Gapspor

Göztepespor – Doğu Birlikspor

MUHARREM TÜRKOĞLU