Çıksorut mahalli liginde devam eden Doğu Futbol Turnuvasında bu hafta oynanan maçlarda hüzün hâkimdi. Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen ve 301 madencinin ölümüne neden olan feci kaza nedeniyle Çıksorut bölgesinde oynanan maçlar öncesi şehitlerin anısına saygı duruşundu bulunuldu. A Grubunun maç yapmadığı haftada B Grubunda oynanan 2 maçta futbol severler toplam 23 gol izleme fırsatı yakaladı.

GÖLLÜCE FARKI AÇIYOR

Çıksorut bölgesinde yaklaşık bir aydan bu yana devam eden Doğu grubu maçlarında bol gollü ve heyecanlı maçlara sahne olurken, Göllüce kendi grubunda puan farkını açmaya başladı. Sarı – yeşilli ekip, güçlü rakibi Atlasspor karşısında gol düellosunun yaşandığı zorlu mücadeleden 4 – 2 galip ayrılarak zirvenin sahibi oldu. Göllüce ile Atlasspor arasında oynanan mücadelenin ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1 – 1 berabere tamamlandı. İkinci yarıda sarı – yeşilli ekip kırmızı kart nedeniyle sahada 10 kişi kalmasına rağmen her oyuncusu 2 kişilik efor sarf edince rakibi karşısında galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırmasını bildi.

ÇIKSORUT GOL YAĞDIRDI

Grubun bir diğer güçlü ekiplerinden Çıksorutspor ise Karavaiz kalesini âdete gol bombardımanına tuttu. Doksan dakika boyunca mücadeleden kopmayan Çıksorutspor, rakip kaleye 12 gol atarken, farkın yükselmesinin ardından savunmasında konsantrasyon uyuşmazlığı olunca kendi kalesinde de 5 gole maruz kaldı. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçların ardından Göllüce 9 puanla zirvede yer alırken, 5 puanlı Çıksorutspor liderin takipçisi oldu. Atlasspor 4 Karavaiz 3 ve Yıldız23 1 puanla sıralamada yer alan diğer ekipler oldular. Çıksorut bölgesinde bu hafta sonu derbi mücadelesi oynanacak. Lider Göllüce ikinci sırada yer alan Çıksorut ile karşı karşıya gelirken, Yıldız23 ile Atlas takımları da puan mücadelesi için sahaya çıkacaklar.