Gaziantep'te düzenlenen Liseler arası Valilik Kupası Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği yarışmalarına, İl Genel Meclisi Anadolu Lisesi damgasını vurdu.

Ömer Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen yarışmada, İl Genel Meclisi Anadolu Lisesi Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koro dallarında birinci olmayı başardı. Halk Müziği dalında ikinciliği Erdem Koleji, üçüncülüğü ise Sunguroğlu Lisesi elde etti. Türk Sanat Müziğinde ise ikincilik Şahinbey Kız Teknik Meslek Lisesi'nin, üçüncülük ise Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin oldu.

MADALYA ALDILAR

2 gün süren yarışmaları İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri de takip etti. Henüz 3 yıl önce eğitim-öğretime başlayan, Gaziantep'in en genç liselerinden birisi olan İl Genel Meclisi Anadolu Lisesi'nin müzikal anlamda elde ettiği başarı büyük takdir topladı. Yarışmalar sonunda, İl Genel Meclisi Anadolu Lisesi'nin birincilik ödülü, Okul Müdür Yardımcısı Erkan Kasımoğlu ile Müzik Öğretmeni Zehra Özbiçki’ye takdim edildi. Öğrencilere ise madalya verilerek, başarıları tescillendirildi. HABER MERKEZİ