Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Konyaspor maçı hazırlıklarının son aşamasına gelen Gaziantepspor’un orta sahasında ki en çalışkan isimleri arasında yer alan John Chubuıke, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Milli maçlar nedeniyle verilen izin sonrası dinlenerek geldiklerini ve sıkı bir çalışma temposu içinde olduklarını aktaran Chubuıke, günümüz modern futbolunda kalecilerin dahi gol attığını sözlerine ekledi.

GALİBİYETLE DÖNERİZ

Osmanlı maçı sonrası yaptıkları iznin ardından dinç bir şekilde döndüklerini kaydeden Gaziantepspor’un başarılı orta saha oyuncusu John Chubuıke, “Konya maçı için çok yoğun çalıştık ve çok iyi hazırlandık umarım bu maçtan galibiyetle döneriz” dedi.

KALECİLERDE GOL ATAR

Takım içerisinde birlik olduklarını ifade eden Chubuıke, “Oyun içerisinde her arkadaşım her an golü atabilir. Şu ana kadar gollerin bir çoğunu Muhammet attı sonra da ben attım ama bunu bir defans oyuncusu da atabilir hatta abartacak olursa kaleci de gol atabilir. Günümüz modern futbolunda artık kalecilerde gol atıyorlar. Bu yüzden bizim tek amacımız sadece şanssızlığı üzerimizden atıp diğer arkadaşlarımızın da gol atmasını temenni edip galibiyetler almak istiyoruz” dedi.

ÖNEMLİ TARAFTAR GRUBUMUZ VAR

Tribünlerin maç içerisinde ki destek kalitesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Chubuıke, “Fakat sayının çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Çünkü şu an bizim çok önemli bir taraftar grubumuz var ve onların bize yaptığı desteklerin en iyisini yaptıklarını düşünüyorum. Bu da bize itici güç veriyor ama elbette her futbolcu sahaya çıktığı zaman dolu tribünler önünde oynamak ister. Önemli olan taraftarların bizi ne derece güçlü bir şekilde desteklediğidir” şeklinde konuştu.