CHP Kadın Kolları Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerde çalışma gruplarını oluşturarak mahalle çalışmalarına başladı. Çalışma grupları mahalle çalışmalarında ev ev dolaşarak projelerin anlatılacağı belirtildi.

CHP Kadın Kolları geçtiğimiz günlerde seçim stardı vererek çalışmalara başlamıştı. Şahinbey ilçe başkanlığında bir araya gelen Kadın Kolları üyeleri çalışma grupları oluşturarak sahaya indi. Çalışma gruplarının CHP Belediyelerinin projelerini bire bir çalışma ile anlatacakları ifade edildi. Toplantıda hazırlanan projelerle ilgili bilgi veren CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, öncelikli olarak halkımıza ulaşım ve su ile ilgili proje çalışmaları anlatmalarını söyledi.

EN ÖNEMLİ SORUN ULAŞIM

Ekici “Bilindiği gibi Gaziantep‘in en önemli sorunu ulaşımdır . Biz göreve geldiğimizde toplu ulaşımı örgenciler ile emeklileri bedava yapacağız. Şehir içi ulaşımı rahatlatmak için alternatif yollar üreteceğiz. Su halkındır diyerek yoksulluk belgesi olan vatandaşlarımızda 10 tona kadar kullandığı suyun bedeli almayacağız. Asgari ücretli ve emeklilerden 10 tona kadar kullandığı suyun yarı ücret alacağız. Bunları vatandaşlarımıza iyi anlatın. Biz bu konularda söz verdik ve yapacağız‘ dedi.

HABER MERKEZİ