CHP Gaziantep milletvekili adayları Ali Peri ve Miray Çankaya Bulut, HDP ve MHP’nin seçim bürolarını ziyaret etti. Partiden yapılan açıklamaya göre, CHP'li adaylar çalışma güzergahlarındaki HDP ve MHP seçim bürolarını ziyaret etti, buradaki partililerle sohbet ettiler.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Peri, "Geçtiğimiz günlerde hiç istemediğimiz bir olay yaşandı ve HDP’nin binasına bombalı saldırı düzenlendi. Yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Biz farklı kulvarlarda siyaset yapıyoruz. Ancak hedefimiz aynı. Biz bir hizmet yarışındayız. Bunu provoke etmeye çalışan, farklı yönlere çekmeye çalışan kişilere de halkımızın rağbet etmemesini istiyoruz. Gaziantep’te seçim süreci sağduyulu bir şekilde devam ediyor. Gaziantep, bu konuda her zaman örnek olmuştur. İnşallah 7 Haziran’a kadar bütün partilerimiz aynı sağduyu ile çalışmalarına devam edecek, ve son sözü seçmen söyleyecektir.” dedi." ifadesini kullandı.

HİZMET YARIŞI

CHP Milletvekili adayı Miray Çankaya Bulut da, bunun bir hizmet yarışı olduğunu yineleyerek, “ Halkımız huzuru bozacak her türlü provokasyona karşı sağduyulu olmalı. Bu tür Birlik beraberliğimize yönelik bu tür saldırılara karşı , hep birlikte mücadele etmeliyiz.” dedi. BÜLTEN