CHP İl Başkanı M.Sait Köse, Büyükşehir Belediyesi’nin çok sayıda çamaşır makinesi alımı yaptığı yönünde bilgi sahibi olduklarını belirterek, “ Sayın Fatma Şahin, belediyede çamaşırhane mi kuruyor, yoksa bunlar seçim rüşveti mi olacak?” sorusunu yöneltti.

BİNLERCE ÇAMAŞIR MAKİNASI ALINMIŞ

CHP İl Başkanı M. Sait Köse, Büyükşehir Belediyesi’nin sayısı binlerle ifade edilen çok sayıda çamaşır makinesi alımı yaptığına dair bilgi aldıklarını belirterek, bu konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den açıklama beklediklerini belirtti.

SEÇİM RÜŞVETİ Mİ?

Sayısı binlerce olan çamaşır makinesi alımının zamanlamasına dikkat çeken Köse, “ Herhalde Sayın Şahin, belediye bünyesinde çamaşırhane kurmayı planlamıyor. Zamanlamaya da bakıldığında akla seçim rüşveti geliyor. Sayın Şahin, su parasını ödeyemeyen vatandaşa çamaşır makinesi dağıtacağına, mahkeme kararı ile iptal edilen su zammı bedellerini vatandaşa ödesin.

Çamaşır makinesi ile oy devşirilmeyeceğini, usulsüzlüklerin çamaşır makineleri ile temizlenemeyeceğini, vatandaşımız 7 Haziran günü, iktidara net bir şekilde gösterecektir. 8 Haziran’dan sonra iktidar partisi olarak, bu tür hesapsız harcamaların hesabını soracağız.” dedi. Haber Merkezi