CHP İl başkanlığından 24 yönetim kurulu üyesi ile birlikte istifa eden Sait Köse, genel merkezin istifalarla ilgili kararını beklediklerini söyledi. Köse, Genel merkezin istifaları kabul etmemesi durumunda, istifa eden üyelerle oturup konuyu değerlendireceklerini belirtti.

KARAR GENEL MERKEZİN

'Biz istifalarımızı gönderdik, takdir, karar genel merkezin' diyen Sait Köse, meclis başkanlığı seçimleri, koalisyon görüşmeleri nedeniyle genel merkezin yoğun bir gündemi olduğunu belirterek, "Meclis yeni açıldı. Meclis başkanlığı seçimi, koalisyon görüşmeleri nedeniyle genel merkezin yoğunlukları çok fazla. Bu nedenle genel merkezin öncelikli gündemi Gaziantep değil tabi. Yoğunluğun bitmesini bekliyoruz" dedi.

KABUL EDİLİNCEYE KADAR GÖREV BAŞINDALAR

İstifaları kabul edilinceye, genel merkezin herhangi bir tasarrufta bulununcaya kadar görevinin başında olduğunu dile getiren Köse, "Genel merkez tamam istifalarınızı kabul ettik deyinceye kadar görevimizin başında olacağız. Şayet, istifalarımız kabul edilmezse, genel merkez devam derse istifa eden arkadaşlarımızla oturup değerlendirme yaparız" diye konuştu. Meral KINACILAR