CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, Gaziantep halkının kararını verdiğini ve CHP’nin yerel iktidara yürüdüğünü söyledi.

Seçim çalışmalarının huzur ve güven içerisinde geçmesi için her türlü tedbiri aldıklarını ve önerilerinin kabul gördüğünü ifade eden Akif Ekici “Gaziantep’te seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesi için ilk günden itibaren tedbirlerimizi aldık ve önerilerimiz sunduk. Tüm partilerde bizim önerilerimize uyum sağladılar. Son günlerine geldiğimiz bu seçimlerin halkı rahatsız etmeden bu güne kadar gelmiş olması sevindiricidir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak ayak basmadık sokak, sıkmadık el bırakmama adına gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Seçim günü tüm partililerin sandıklara sahip çıkarak huzur ve sükunet içerisinde bir seçim yaşanması dileklerini ileten CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici Halktan ve Haktan yana bir yönetimle halka hizmet edeceklerini belirtti. Ekici “ Halkımız mevcut iktidarın kapalı kapılar ardında neler çevirdiğini görmüştür. Bunlara dur deme zamanı gelmiştir. 30 Mart seçimleri bunun için bir fırsattır. Gaziantep halkı kararını vermiştir, CHP yerel iktidara yürüyor” dedi. HABER MERKEZİ