Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Gaziantep Büyükşehir ve İlçelerinde seçim çalışmaları sürüyor. CHP heyeti Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül’ü makamında ziyaretin ardından, köylerde ve mahallelerde çiftçi ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandılar.

CHP Gaziantep Milletvekili Dr. Mehmet Şeker, CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ufuk Maraş, İl Genel Meclis Üyesi Cemal Koca ile bir grup partili Kaymakam Arif Gül’ü makamında ziyaret etti. Kaymakamlık ziyaretinin ardından gün boyu köy ve mahalleleri gezen heyet, vatandaşların ve çiftçilerin sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

GÜBRE FİYATLARI YÜKSEK

Oğuzeli’nde Altınyurt, Hengirmen, Çatalsu, Yazılı, Tilbaşar, Tutluca, Kaşyolu, Dokuzyol ve Büyükşahinbey’i ziyaret eden CHP’li heyete vatandaşlar büyük bir ilgi gösterirken, sorunlarını ve şikâyetlerini de dile getirdiler. Köylerde; özellikle mazot ve gübre fiyatlarının yüksekliğinden şikâyet eden çiftçiler, ürünlerinin de para etmediğinden yakındılar. Bir çiftçi, gündemdeki yolsuzluk ve hırsızlık olaylarına da dikkat çekerek, “mazot ve gübre fiyatları çok yüksek, ürünümüz ise para etmiyor. Üstüne bir de kuraklıkla uğraşıyoruz. Yaşanan bu hırsızlık ve yolsuzluk olaylarından Allah da rahmet eylemedi, yağmur da yağmıyor” diye tepkisini dile getirdi.

HABER MERKEZİ