CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Akif Ekici, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mustafa Aslan, CHP İl ve İlçe yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Şahinbey ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafın sıcak ilgisi ile karşılanan CHP heyeti, esnafın dertlerini dinledi.

Şahinbey İlçesi , Perilikaya, Serinevler,Barak,Narlıtepe, Fırat ve Ocaklar mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici ve Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mustafa Aslan esnafın dertlerini dinleyerek projelerini anlattılar. Esnafın, ruhsat, tescil ve en önemlisi AVM’lere karşı mağdur olduklarını ifade etmeleri üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Akif EKİCİ, esnafın tüm sorunlarını çözeceklerini esnafı mağdur etmeyeceklerini söyledi.

SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Ekici ”Esnafımızın en önemli sıkıntısı şehir merkezine mevcut yönetim tarafından çok sayıda AVM’ye izin vermesi olduğunu gördük. Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden beri bundan sonra şehir merkezine hiç AVM yaptırmayacağız sözünün verdik ve arkasındayız. Esnafımızı AVM’lere ezdirmeyeceğiz. Esnafın Belediye ile ilgili ruhsat tescil ve tüm işlerine kolaylıklar getireceğiz. Görüntü kirliğini ortadan kaldıracağız esnafın yoğun olduğu çarşılarda kaldırımları vatandaşın rahat yürüyebileceği şekle getireceğiz. Bugüne kadar verdiğim bütün sözlerin arkasında durdum bundan sonra da duracağım. ” dedi.

KADINLARI DİNLEDİ

Şahinbey ilçesindeki, ikamet eden kadınların sorunlarını dinleyen Akif Ekici, projelerini anlattı, belediyenin bundan sonra yoksullara suyu bedava vereceğini asgari ücretli ve emeklilere kullandıkları suyu 10 Tona kadar olan bedelin yarısını belediyenin karşılayacağını ifade etti.

Ekici ” Yoksullara, öğrencilere ve emeklilere toplu taşımayı bedava yapacağız. Belediyeler kar eden şirketler değil halkın hizmetinde olan, halkın yanında olan yerlerdir. Biz halktan aldığımızı halk ile paylaşacağız. Halkımızın omuzlarındaki ulaşım yükünü azaltacağız. ” dedi. HABER MERKEZİ