CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Umut Yılmaz, İYİ Parti İl Başkanını heyet olarak ziyaret etti. Yılmaz, CHP İl Başkanı atamasının yapılmadan büyükşehir belediye başkanlığına aday açıklamasının doğru olmadığını söyledi.

BEKLENTİMİZ CELAL DOĞAN

Yılmaz, il başkanı Serkan Karakuş ile yaptığı görüşmede kırmızı çizgiler üzerinde de vurgu yaparak, "Genel başkanımızın dediği gibi adayın başarı öyküsü olmalı. Bir zamanlar memleketemizi marka şehir yapan Celal Doğan'ı belediye başkanı olarak görmek istediğimizi rakamsal verilere dayanarak kendisinden bir kez daha talep ettik. Toplumun bekleyişi bu yöndedir. Siyasiler toplumun bekleyişine karşı durmamalıdır. Seçimin kazanılması hesap edilmeyen faktörlere bağlıdır. Bu nedenle bazı kırmızı çizgilerin acilen beyaza dönmesi gerekir" dedi.

DENGELER GÖZARDI EDİLMESİN

Ziyarette Gaziantep'in dengelerinin gözardı edilmemesi gerektiğine dikkat çeken Yılmaz, "Bizim aday tespitinin içinde yer almamız gerekir. Bu ittifakın ruhu gereğidir. İl Başkanı atanmadan ve fikri alınmadan aday açıklamasını sakıncalı bulduk" dedi. HABER MERKEZİ