30 Mart seçimlerinin ardından tabandan gelen istifa ve olağanüstü kongre sesleri üzerine CHP Genel Merkezi'ne giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ile görüşen CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, genel merkezden göreve devam kararının çıktığını söyledi.

PARTİNİN ÖNÜNÜ AÇARIZ DEDİM

Mehmet Gökdağ, Salı günü gittiği Ankara'dan bugün döneceğini söylerken, genel merkezde gündemin ne istifa, ne de olağanüstü kongre olmadığını belirtti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Adnan Keskin ile görüştüğünü söyleyen Gökdağ, "Ben Adnan Bey'le görüşmemde, eğer gerekiyorsa partinin önünü açmaya hazırız dedim. Adnan Bey, ilçelerde dahil görevinize devam, işinize bakın dedi. Adnan Bey, olağanüstü kongreye ve istifaya gerek yok. Herkes görevini yapsın dedi" diye konuştu.

DAHA ÇOK ÇALIŞIN

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile ise kısa bir görüşme yapabildiğini söyleyen Gökdağ, "Sayın Kılıçdaroğlu da işinize bakın, görevinizde devam edin, biraz daha çalışmanız gerekiyor dedi. Yani kimsenin gündeminde olağanüstü kongre ve istifa yok. Bir sıkıntı yok. Gaziantep'teki belediye başkanlıkları bizdeydi de, kayıp mı ettik? Yüzde 40'lardan yüzde 22'lere mi geldik?" dedi. Meral KINACILAR